Pizza Ristorante Edizione Speciale de la Dr. Oetker: O surpriză plăcută de la congelator

Nu credeam că o să spun vreodată asta, dar se pare că un produs congelat l-a cam învins pe combatantul său proaspăt. Eu sunt un mare fan pizza, deși fiind la dietă mănânc foarte rar, cel mult o dată pe lună. Când o fac, am foarte puține opțiuni, în sensul că Lugojul nu este cel mai bun oraș pe care să îl vizitezi dacă vrei să mănânci pizza. Norocul meu că există blogul ăsta, pentru că dacă nu exista nu cumpăram ce am cumpărat, iar dacă nu cumpăram această pizza congelată nu o descopeream. Ieri am fost cu tata la cumpărături, ceea ce este cel puțin un fapt eroic, pentru că tata e imposibil de scos la așa ceva, dar când merge, e grav pentru că nu mai pleacă. Și cum tot mă învârteam eu pe după rafturile de la Carrefour, văd că o tanti cumpără o pizza congelată. Îmi zic că nu am mai gustat pizza de multă vreme, pâine nici atât, nu se întâmplă nimic dacă o cumpăr și mai schimb și gustul pentru o zi. Zis și făcut, o iau și dau cu ea în coș.

Azi de dimineață m-am trezit cu o poftă grozavă de pizza. Vroiam o pizza bună, la care să simt 3 lucruri esențiale: un blat pufos, crocant pe margini, ca să simt la ultima îmbucătură că se rupe în gură, o cantitate bună de sos de roșii, brânză și ingrediente, pe care să le simt și să nu trebuiască să le caut pe felie și nu în ultimul rând o îmbinare a celor două, blat și ingrediente, pentru un gust perfect. Din momentul în care am deschis această pizza am avut un sentiment bun, știam că e ceva de capul ei, pentru că am văzut că sunt foarte multe bucăți de șuncă, ciuperci și salam pe ea, deci numele de pizza cu șuncă, ciuperci și salam este unul meritat. Am citit instrucțiunile de pe spate, care spuneau să încălzesc bine cuptorul, după care să bag pizza 11-13 minute și să fiu atent să nu o ard. Am făcut întocmai și am scos-o 11 minute mai târziu, după care am lăsat-o să se răcească puțin. La final, am înfulecat.

Ce gust are? Pentru că prima îmbucătură e cea mai importantă, o să vă vorbesc întâi de ea: nu mă așteptam să simt până și gustul de busuioc, atât de puțin prezent pe orice pizza din țara asta, congelată sau nu, dar era acolo și se îmbina perfect cu sosul de roșii care culmea, nu avea gust a sos de conservă, ca să nu mai spun de brânză, care se ÎNTINDEA de parcă acum am scos plăcinta din cuptorul special pentru pizza din cea mai bună pizzerie din Napoli. Nu glumesc, a fost foarte gustoasă. Da, dacă aș vrea să îi găsesc bile negre aș putea, una fiind prezența a doar 5 bucăți de salam pe toată pizza, dar e o pizza de 350 de grame și e arhisuficient. Salamul a fost de foarte bună calitate, foarte piperat și gustos, șuncă, ciuperci, brânză și sos din plin, iar blatul a rămas pufos, doar pe margini fiind ușor crocant, exact cum îmi place.

Am plătit 10 lei pentru această pizza, care are 350 de grame și în jur de 800 de calorii, deci cam cât ar trebui să aibă un prânz bun. Deși pentru unii ar putea fi o pizza mică, pentru mine a fost suficientă, ba mai mult, mai am vreo 2 feliuțe, pentru că am tăiat-o în 8 pentru efect maxim, pentru mai încolo. A, încă ceva: la orice pizzerie din oraș m-aș duce, cea mai ieftină pizza aș găsi-o pe cea simplă, Margherita, care m-ar costa cel puțin 15 lei. Deci aș da cu 5 lei mai mult pe blat, sos de roșii de la Metro și cașcaval ras în batjocură, plus cel mai sigur un blat fie crud și unsuros, fie crocant până la ars. Așa, am mâncat o pizza care chiar m-a încântat și mi-a potolit foarte bine foamea. Nu mă așteptam la un așa rezultat, dar iată că cei de la Dr. Oetker au dat lovitura de data aceasta, pentru că Pizza Ristorante Edizione Speciale este, fără doar și poate, cel mai bun produs congelat pe care l-am gustat până acum și probabil că va rămâne numărul 1 pentru mult timp de acum încolo. Merită încercat măcar o dată, o să vă placă, garantez.

Aspect: 8/10
Gust: 8/10
Valoare: 10/10
Total: 26 (excelent)

Supermarket: Carrefour
Producător: Dr. Otker
Preț: 9,99 RON
Calorii: 825kcal/350grame (o pizza)
Dificultatea la preparare: Ușoară
Conținut: făină din grâu, apă, 14% brânză Mozzarella, 9% ciuperci, 6% jambon fiert (carne de porc, apă, amidon modificat, sare, dextroză, proteine din soia, stabilizatori E451, E452 și E331, gelifiant caragenan, zahăr, arome, antioxidant ascorbat L de sodiu), ulei vegetal, concentrat de roșii, 3% salam (carne de porc, apă, sare, muștar, condimente, dextroză, zahăr, arome, antioxidant ascorbat L de sodiu), sare, drojdie de panificație, zahăr, condimente, amidon modificat, arome.

Dacă vrei să îmi propui un produs pe care să îl testez, APASĂ AICI

O să cumperi produsul? Da, nu, poate, comentează mai jos.

12 responses to “Pizza Ristorante Edizione Speciale de la Dr. Oetker: O surpriză plăcută de la congelator

  1. Ce de ingrediente contine! 😀

  2. Am incercat si eu mai demult pizza asta… nu pot sa spun ca mi-a placut.
    Mi s-a parut fada…

  3. Alea de la 365 (marca proprie Mega Image) cum sunt? Am impresia ca sutnm facute tot de cei de la Dr. Oetker.

  4. Dacă ai Kaufland, încearcă și Pizza Prosciutto. E 6.99 lei.
    Mie-mi place cu extra cheese, așa că-i adaug deasupra o felie de cașcaval ras, înainte s-o scot de la cuptor.

  5. Nu am mâncat niciodată pizza Ristorante, dar din ce am văzut aici, pare destul de bună, cred că o să o cumpăr să văd dacă are gust bun 🙂

  6. Surpriza pe care o cunoastem si o consumam de cel putin zece ani….

  7. Nici eu nu am incercat niciodata Ristorante. Arata bine in pozele tale. Voi incerca si eu.

Lasă un răspuns către Maya Anulează răspunsul