Despre

Una dintre marile mele pasiuni este mâncarea, fapt ce se vede și din calitățile mele corporale. Cu reputația mea de mare artist culinar scoasă din context, mărturisesc că sunt fascinat şi intrigat de către cele mai odioase mâncăruri pe care supermarketurile le oferă. Ca un iubitor de mâncare, vreau să experimentez cât mai multe senzaţii gustative posibil. De la hamburger congelat și gata preparat, reîncălzibil la microunde, la produsele alimentare de fuziune ca Chicken Tikka în carton, la pizza congelată sau cartofi prăjiți, Gustări Congelate îşi propune să vă aducă comentarii despre mâncarea pe care pur si simplu nu o veți găsi în reviste precum Good Food sau Practic, toată sudoarea și gustarea fiind numai pentru a vă oferi o lectură interesantă. Vreau să evidenţiez supermarketurile care comercializează mâncare congelată de proastă calitate, dubioasă din punct de vedere nutritiv, alimente nasoale pentru cei cu venituri mici, dar care trebuie să le folosească pentru că atât își permit, deși câteodată este mai scumpă și mult mai proastă decât un preparat proaspăt.


În această fotografie puteți vedea ce conține coșul meu de cumpărături de obicei. Fac aceste teste de produse deloc sănătoase mai mult pentru amuzament, pentru a schimba câteodată peisajul și pentru a spune oamenilor pe ce merită și pe ce nu merită să dea bani. Nu este ceva obișnuit, așa că nu o să fac mai mult de maxim două recenzii pe săptămână. Mulțumesc pentru vizită, abonați-vă și mâncați cât puteți de sănătos.

După cum veți vedea, fiecare produs este notat în funcție de performanțele acestuia, cu note care se însumează într-un total. Scorurile posibile sunt următoarele:

1-5=groaznic

6-10=rușinos

11-15=sub așteptări

16-20=peste așteptăi

21-25=recomand

26-30=excelent

Reclame

One response to “Despre

  1. Exceptionala ideea blogului 🙂 Multumim!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s